Droulias Brothers: Tα όνειρα μας δεν έχουν ταβάνι, ξεκινήσαμε το ταξίδι και όπου φτάσει!

Eίναι νέοι, ωραίοι, αφόρητα… σέξι και σκορπούν χαμό στο πέρασμα τους! Και όλα αυτά σε συνδυασμό με ένα ξεχωριστό μουσικό ταλέντο, αλλά και… μυαλό! Ο Ηλίας σπουδάζει Οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και ο Κωνσταντίνος Ενεργειακή Τεχνολογία στο ΤΕΙ Πειραιά.

Ο λόγος φυσικά για τους Droulias Brothers, οι οποίοι με ένα εκρηκτικό μείγμα καταγωγής από Κρήτη και Μύκονο, έφεραν κυριολεκτικά  την «επανάσταση» στη νυχτερινή ζωή! Οι γυναίκες τους λατρεύουν, ενώ ο κόσμος κυριολεκτικά τους αποθεώνει όπου κι αν εμφανιστούν.

Αυτή την περίοδο εμφανίζονται στο Fix στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον τεράστιο Σταμάτη Γονίδη και τη Βασιλική Νταντά. Οι Droulias Brothers μιλούν στο «FamousWorld» για τα μικρά «μυστικά» τους, τις μαντινάδες, εννοείται τις… γυναίκες, αλλά και για τις εκπλήξεις που μας ετοιμάζουν από εδώ και πέρα!!!

15419481_1416830698362269_680203147_o

Συνέντευξη στη Στέλλα Μεϊμάρη

Η «Επανάσταση» των Droulias Brothers από οικογενειακή υπόθεση, έγινε τελικά υπόθεση όλης της Ελλάδας. Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σας;

Κώστας: Μυστικό εεε;; Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι μυστικό. Νομίζω ότι η ταπεινότητα και η αυθεντικότητα που έχουμε σαν άνθρωποι είναι αυτό που περνάει στον κόσμο, ο οποίος μας έχει αγκαλιάσει τόσο πολύ και είμαστε ευγνώμονες για αυτό.
Ηλίας: Θα συμφωνήσω με τον αδερφό μου. Δεν υπάρχει μυστικό, εμείς περνάμε καλά και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και για τον κόσμο. Και νομίζω αυτό βγαίνει προς τα έξω και μας καλοδέχεται ο κόσμος όπου κι αν πάμε…

Πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με το τραγούδι;

Κώστας: Εγώ είχα όνειρο να παίξω λύρα από μικρό παιδί, το λάτρευα αυτό το όργανο και έτσι ξεκίνησα τα βήματα μου από νωρίς. Και σιγά-σιγά με πολύ δουλειά, σταθερά βήματα και δυνατούς συνεργάτες έχουμε φτάσει στο σήμερα.
Ηλίας: Το ίδιο και εγώ, έτσι από μικρός μου άρεσε η μουσική, το κυνήγαγα πάρα πολύ και όταν έπεσε στο τραπέζι η πρόταση για τους «Droulias Brothers» την άρπαξα!!

15417750_1416831678362171_1781231049_o

Tις μαντινάδες ποιος από τους δυο σας τις γράφει και πως τις εμπνέεστε;

Κώστας: Τις μαντινάδες τις γράφουμε και οι δύο και βγαίνουν έτσι χωρίς κόπο θα έλεγα. Μπορούμε να εμπνευστούμε από τα πάντα. Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.
Ηλίας: Έτσι ακριβώς! Τα ερεθίσματα είναι πολλά, μια ατάκα, μια όμορφη γυναίκα, μια ιστορία κάποιου άλλου, μια ιστορία δικιά μας, από τα πάντα μπορείς να εμπνευστείς.

Αν σας πρότειναν κάποια στιγμή στο μέλλον σόλο καριέρα, θα το σκεφτόσασταν;

Κώστας: Στην ζωή ποτέ δεν λες «ποτέ», αλλά νομίζω πως «όχι». Νομίζω ότι θα ταξιδέψουμε μαζί με τον αδερφό μου σ΄αυτόν τον χώρο!
Ηλίας: Και εγώ πιστεύω ότι ποτέ δεν λες «ποτέ», αλλά νομίζω έχουμε χαράξει κοινή πορεία με τον αδερφό μου και είμαστε χαρούμενοι γι΄αυτό!!

15417737_1416833078362031_59305389_o

«Στο ασανσέρ» που συναντηθήκατε με… τον Βαλάντη, τι έγινε;

Κώστας: Το «Ασανσέρ» ήταν μια ιδέα όλης της ομάδας. Είπαμε να κάνουμε το συγκεκριμένο τραγούδι και ο Βαλάντης μας έκανε την τιμή χωρίς δεύτερη σκέψη να μπει αμέσως στούντιο να γράψει μαζί μας. Περάσαμε τέλεια και αυτό βγήκε και στο τραγούδι νομίζω.
Ηλίας: Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία να κάνεις δουλειά με έναν καταξιωμένο καλλιτέχνη όπως ο Βαλάντης, παίρνεις πολλά από τέτοιους καλλιτέχνες.

Πρόσφατα ξεκινήσατε στο “Fix” στη Θεσσαλονίκη με τον τεράστιο Στάματη Γονίδη και τη Βασιλική Νταντά. Πως είναι η συνεργασία σας εκεί;

Κώστας: Στο Fix τα πράγματα για εμάς είναι κάτι παραπάνω από φανταστικά! Το να είμαστε μέρος ενός τέτοιου σχήματος είναι για μας τιμή και για αυτό δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να βγάλουμε ασπροπρόσωπους όσους μας πίστεψαν.
Ηλίας: Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είμαστε δίπλα στον δάσκαλο Σταμάτη Γονίδη που μας αγκάλιασε και μας βοήθησε με τις συμβουλές του από την πρώτη στιγμή! Αλλά και την υπέροχη Βασιλική Νταντά! Τα υπόλοιπα δεν τα αποκαλύπτουμε, ελάτε να δείτε!!!

15419308_1416833151695357_1538306596_o

Υπάρχει, αλήθεια, καθόλου ανταγωνισμός μεταξύ σας; Tι λατρεύει και τι δεν αντέχει ο ένας στον χαρακτήρα του άλλου;

Κώστας: Κανένας ανταγωνισμός. Ίσα-ίσα μόνο δημιουργικότητα! Έχουμε μεγαλώσει με αρχές από το σπίτι μας, είμαστε «μια γροθιά», η οικογένεια πάνω από όλα!! Στον αδερφό μου λατρευω την τρέλα και τον αυθορμητισμό που έχει και παρά πολλά που δεν φτάνουν 100 συνεντεύξεις να τα πω! Κάτι που να μην αντέχω δεν υπάρχει και αν υπάρχει, πέφτουν τίποτα «ψιλές » και όλα καλά (γέλια)
Ηλίας: Νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι, με κάλυψε ο αδερφός μου, τα είπε όλα!! Όσον αφορά τον χαρακτήρα του, λατρευω την αυτοπεποίθηση και την ψυχή που έχει και ότι είναι πραγματικά «ο μεγάλος αδερφός» για μένα!!! Τώρα αν δεν αντέχω κάτι, όπως είπε και εκείνος, πέφτουν τίποτα «ψιλές» και όλα καλά (γέλια)

Ποιος από τους δυο έχει τις περισσότερες θαυμάστριες; Θα τσακωνόσασταν ποτέ για μια γυναίκα;

Κώστας: Νομίζω ότι ο Ηλίας είναι λίγο πιο καρδιοκατακτητής, το παραδέχομαι! (γέλια) Για μια γυναίκα να τσακωθώ με τον αδερφό μου;; Ποτέ!! Πέφτουμε και οι δύο στη μάχη με τα «σπαθιά» μας και ό,τι γίνει!
Ηλίας: Τα παραλέει ο Κώστας, εγώ νομιζω ότι αρέσουμε το ίδιο και ότι εκείνος μάλιστα είναι ένα «κλικ» πιο πάνω και ας μην το παραδέχεται!! Δεν θα μάλωνα ποτέ με γυναίκα για τον αδερφό μου, άμα έβλεπα τα σκούρα θα την μοιραζόμουνα… (γέλια)

15388792_1416831898362149_725627137_o

Ποια είναι τα μουσικά σχέδια σας από εδώ και πέρα και τα όνειρα σας για το μέλλον;

Κώστας: Τώρα είμαστε στούντιο και ετοιμάζουμε κάποια τραγούδια. Τα όνειρα μας δεν έχουν ταβάνι, ξεκινήσαμε το ταξίδι και όπου φτάσει!!!
Ηλίας: Όπως είπε κι ο Κώστας ετοιμάζουμε κάποια τραγούδια, αλλά έρχονται και ωραίες συνεργασίες. Τα όνειρα μας είναι να κάνουμε ωραία πράγματα, ωραιες δουλειές, ωραία τραγούδια και όπου φτάσουμε!!