Ποιοι απειλούσαν τον Παντελίδη; Δείτε το μήνυμα που μετά… διεγράφη

Το ανέβασε στις 3-11-2014. Δεκαπέντε περίπου μήνες πριν από το δυστύχημα που του στοίχισε την ζωή.

Και μετά για κάποιο λόγο σβήστηκε. Γιατί άραγε; Ποιος το έσβησε; Ο ίδιος; Κάποιος άλλος που είχε τους κωδικούς του; Είναι αυτός που ψάχνει η οικογένεια από τον πρώτο καιρό του κακού, ο οποίος μπήκε και πήρε ή προσπάθησε να πάρει τα ποσά που αναλογούσαν στον τραγουδιστή ως partner του Youtube;

Τότε λοιπόν τον Νοέμβρη του 2014 ο Παντελής γράφει ξεκάθαρα: » Επειδή εγώ με τους φίλους μου τέτοιες ώρες μιλάμε θεωρώ πώς πρέπει να τους προετοιμάσω για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Σε ένα μήνα ακριβώς βγαίνουν 15 καινούργια τραγούδια. Σας το ορκίζομαι αυτός ο δίσκος είναι μόνο ψυχή, μόνο καρδιά. Ότι απέμεινε. Θέλω να συνεχίσετε να νιώθετε περήφανοι για μένα όπως εγώ για εσάς. Προχωράμε ταπεινά και δυνατά. Τα φιλιά μου στο πιο σκληροπυρηνικό Fan Club του πλανήτη. Pq».

Διαβάζοντας το μήνυμα αυτό είναι ξεκάθαρό ότι ο τραγουδιστής βρίσκετε κάτω απο καθεστώς πίεσης. Οι λέξεις «ότι απέμεινε», «θεωρώ πώς πρέπει να τους προετοιμάσω για οτιδήποτε μπορεί να συμβεί». «Θέλω να συνεχίσετε να νιώθετε περήφανοι για μένα» δείχνουν έναν άνθρωπο στα όρια του. Λές και κάτι του συμβαίνει. Λές και κάτι τον απασχολεί. Λές και κάποιοι τον απειλούν.

Τι να είχε συμβεί άραγε και γιατί το μήνυμα σβήστηκε μετά;

 

Pantelidiws official

gossip-tv.gr/nassos-blog

One thought on “Ποιοι απειλούσαν τον Παντελίδη; Δείτε το μήνυμα που μετά… διεγράφη

Comments are closed.