Ο Άγγελος Ανδρεάτος αποκλειστικά στο FamousWorld: Δεν θα θυσίαζα ποτέ αξίες, όπως η αγάπη και η οικογένεια, για να ανέλθω επαγγελματικά!

Είναι νέος, πετυχημένος και πολλά υποσχόμενος. Ο Άγγελος Ανδρεάτος,  ο καλλιτέχνης από  την Κεφαλλονιά, ήρθε για να μείνει.

Από τα 7 του χρόνια ξεκίνησε τις σπουδές του στη μουσική, μαθαίνοντας κιθάρα, πιάνο και μαντολίνο, ενώ σε ηλικία μόλις 16 χρονών ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη μεγάλη του αγάπη, το τραγούδι!

Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες, με κορυφαία συνεργασία φυσικά αυτή δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο στο REX το χειμώνα 2008/09.

Ο Άγγελος ασχολείται και με τη σύνθεση, έχοντας ήδη δώσει αρκετές επιτυχίες και σε άλλους καλλιτέχνες.

Πλέον αποτελεί το νέο αίμα της Heaven, κυκλοφορώντας το νέο τραγούδι του  «Θα είμαι δίπλα σου εγώ ».

andreatos4

-Επέστρεψες, εμφανώς ανανεωμένος, Άγγελε, με νέο πολύ δυνατό καλοκαιρινό κομμάτι από τη Heaven Music και νέο εξίσου δυνατό χώρο εμφανίσεων. «Θα είμαι δίπλα σου» λοιπόν;

Πρόκειται για ένα τραγούδι που γεννήθηκε με πολύ αγάπη, γιατί την μουσική την υπογράφω εγώ και αυτό σηματοδοτεί και την εξέλιξη στην καλλιτεχνική μου πορεία ως δημιουργός. Είναι σε στίχους του Ιωάννη Ραφτόπουλου και είναι ιδιαίτερη η χαρά  μου που μία τέτοια δισκογραφική με έχει εντάξει στο δυναμικό της!

-Εσύ αλήθεια έχεις βρει αυτό τον άνθρωπο για τον οποίο μας μιλάει το πολύ όμορφο αυτό κομμάτι σου;

Το κομμάτι είναι αφιερωμένο σε όσους αγαπώ και με αγαπούν πραγματικά και στηρίζουν την προσπάθειά μου!

andreatos5

Έχουμε μάθει όμως ότι ετοιμάζεις και σπουδαία πράγματα με το μεγάλο στιχουργό Σαράντη Αλιβιζάτο. Θέλεις να μας πεις περισσότερα πράγματα;

Πρόκειται για μία συλλογή από νεανικές Κεφαλλονίτικες καντάδες, με σύγχρονο ήχο, που θα κυκλοφορήσουν υπό την αιγίδα της Ένωσης Επτανήσων. Είναι μεγάλη μου τιμή που ο Σαράντης Αλιβιζάτος, με έχει αντιμετωπίζει σαν καλλιτεχνικό παιδί του και συνεργάζομαι μαζί του στιχουργικά. Την μουσική σε όλες τις καντάδες υπογράφω εγώ και σκοπός είναι να ενσωματώσουμε την παράδοση στα σύγχρονα ακούσματα, για να ανακαλύψουν και οι πιο νέοι τον πλούτο της!

-Σε μια αρκετά δύσκολη εποχή για την ελληνική δισκογραφία, εσύ παρουσιάζεις σταθερά ανοδική πορεία. Ποιο είναι το μυστικό σου και το κριτήριο των επιλογών σου όσον αφορά ένα τραγούδι ή μια επαγγελματική απόφαση;

Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο μυστικό. Σίγουρα όμως θεωρώ πως μία καλλιτεχνική στάση απέναντι στα καλλιτεχνικό γίγνεσθαι και στην κρίση που βιώνει η Ελληνική δισκογραφία, η οποία αποτελείται από ένα συνονθύλευμα στιβαρών ενεργειών, όπως σωστοί συνεργάτες και σταθερά βήματα, σίγουρα στέκονται σαν σωσίβιο στο να μην βαλτώσεις και να μπορείς να σταθείς στον χώρο.

andreatos1

Τι δεν θα θυσίαζες ποτέ για να ανέλθεις επαγγελματικά;

Αξίες και έννοιες…. όπως η αγάπη, η οικογένεια και η εμπιστοσύνη!

Aν ξεκινούσες σήμερα, θα πήγαινες σε κάποιο reality show, όπως το Voice;

Όχι, γιατί δεν πιστεύω στην προοπτικές που δίνουν στους νέους ανθρώπους. Ο χώρος έχει γεμίσει και έχει πλέον κορεστεί.

andreatos3

Έχεις νιώσει ποτέ ζήλια στο χώρο, πικρόχολα σχόλια ή τυχόν πισώπλατα μαχαιρώματα;

Παντού και πάντα σε όλους τους χώρους υπάρχουν αυτές οι καταστάσεις. Εγώ ευτυχώς έχω οχυρώσει τον εαυτό μου και δεν αφήνω να με διαπεράσουν αυτές οι συμπροφορές από τρίτους!

-H εκπροσώπηση μας στη Eurovision σου άρεσε; Aν σου γινόταν πρόταση, θα πήγαινες;

Θα πήγαινα, αλλά με ένα άκρως Ελληνικό τραγούδι σε στίχους και μουσική!

andreatos2

-Tι άλλο να περιμένουμε από εσένα από εδώ και πέρα;

Εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα για το Καλοκαίρι, πιθανόν το Φθινόπωρο να βρίσκομαι σε Αθηναϊκή πίστα, γιατί ακόμα είμαι σε συζητήσεις και τον Χειμώνα ετοιμάζω παράλληλα με την νέα μου δισκογραφική δουλειά, την περιοδεία μου στην Αμερική!