Νίκος Βέρτης: «Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και να γίνομαι καλύτερος»

Οι φετινές εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη στο «Yton» θυμίζουν παλιές καλές εποχές της νυχτερινής Αθήνας λόγω της ακριβής παραγωγής, των σκηνικών και των μπαλέτων, ενώ είναι γεγονός ότι πήραν τη μια παράταση μετά την άλλη, μέχρι τέλος Μαΐου.

Πιστεύεις ότι στον κόσμο έχουν λείψει αυτά τα φαντασμαγορικά θεάματα;

 «Το «Yton, the music show» είναι μια υπόθεση καρδιάς. Εχοντας την υποστήριξη και την αγάπη του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, θελήσαμε να φτιάξουμε ένα μαγαζί υψηλής αισθητικής το οποίο θα μπορεί να προσφέρει ποιότητα. Με την ίδια πρόθεση σχεδιάστηκε και το πρόγραμμα που παρουσιάζουμε μαζί με τους συνεργάτες μου. Για μένα έχει μεγάλη σημασία ο σεβασμός στο κοινό» τόνισε στις Ειδήσεις.

-Αν και είσαι ακόμη πολύ νέος, μπήκες σύντομα στην… Α” Εθνική των Ελλήνων τραγουδιστών. Στην περίπτωση σου η επιτυχία είναι θέμα τύχης, ταλέντου ή σκληρής δουλειάς;

«Δεν ξέρω αν είμαι ή όχι στην Α” Εθνική, όμως προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και να γίνομαι καλύτερος, δίνοντας το καλύτερο που μπορώ.»

-Τα κομμάτια σου παίζονται non stop από τα ραδιόφωνα, γίνονται συνθήματα και hashtag στα social media. θα ήθελες κάποια στιγμή να τραγουδήσεις και πιο «έντεχνους» συνθέτες;

«Τραγουδούσα, τραγουδώ και θα τραγουδώ λαϊκό τραγούδι, το τραγούδι που αγαπάει ο λαός. Αυτός με κατευθύνει όπου θέλει.»

-Ιδανικά με ποιον άνδρα ή γυναίκα καλλιτέχνη που είναι της πρώτης γραμμής θα ήθελες να συνεργαστείς στο άμεσο μέλλον;

«Εκτιμώ πολλούς συναδέλφους μου οι οποίοι έχουν κάνει μια επιτυχημένη πορεία στη μουσική σκηνή, θα ήταν άδικο να ξεχωρίσω κάποιον. Οπως και να “χει, οι συνεργασίες έχουν ενδιαφέρον. Ιδιαίτερα στην εποχή μας.»