Κρίσιμη η κατάσταση για την Βιργινία Λεούση

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) ιδιωτικής κλινικής νοσηλεύεται για δέκατη ημέρα η Βιργινία Λεούση.

Η γνωστή αστρολόγος, η οποία στις αρχές του Φεβρουαρίου υπέστη ανακοπή καρδιάς, παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, με τους θεράποντες ιατρούς, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της να περιμένουν αγωνιωδώς να «ξυπνήσει».

Την περασμένη Πέμπτη, ύστερα από ιατρικό συμβούλιο, αποφασίστηκε να βγει από την καταστολή, όχι όμως και από το μηχάνημα υποστήριξης της αναπνοής της, ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένη μία επαναληπτική μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου ώστε να διαπιστωθεί αν το οίδημα που της παρουσιάστηκε έχει υποχωρήσει με τις κορτιζόνες και τη φαρμακευτική αγωγή που ακολουθείται.

Η στενή της συνεργάτιδα Ιωάννα Καρατόλου λέει στην «Espresso: «Εμείς είμαστε αισιόδοξοι. Η ελπίδα μας μεγαλώνει καθημερινά, ευελπιστώντας πως η Βιργινία Λεούση θα ανοίξει σύντομα τα μάτια της και θα βγει από το νοσοκομείο περπατώντας» και συνεχίζει: «Χθες μπήκα στο δωμάτιο και της μιλούσα για όλα όσα θα ήθελε να ενημερωθεί! Άλλοτε με γέλια, άλλοτε με δάκρυα, της περιέγραφα διάφορες καταστάσεις και είμαι σίγουρη πως με άκουγε. Στις αστείες αναπαραστάσεις ένιωθα πως η αναπνοή της άλλαζε».

Με μία λιτή ανακοίνωση στη διαδικτυακή σελίδα της μελλοντολόγου η οικογένεια ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του, ενώ μεταξύ άλλων επισήμαναν πως οι αστρολογικές προβλέψεις που δημοσιεύονται καθημερινά σε έντυπα και sites είναι δια χειρός της Βιργινίας Λεούση, καθώς, πάντα πιστή και συνεπής απέναντι σε όσους την ακολουθούν, είχε προετοιμάσει την ύλη αρκετών μηνών.

 

madata.gr