Δεν θα κληρονομήσει τίποτα η τελευταία σύζυγος του Χιου Χέφνερ

Ούτε ένα δολάριο δεν θα πάρει η τελευταία σύζυγος του Χιου Χέφνερ!

Ο ιδρυτής του Playboy άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 91 ετών, αφήνοντας χήρα την 30χρονη Κρίσταλ Χάρις.

Ο Χιου Χέφνερ και η Κρίσταλ Χάρις είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με αποτέλεσμα το πρώην μοντέλο να μην κληρονομήσει τίποτα από την περιουσία του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Κρίσταλ δεν περιλαμβάνεται καν στη διαθήκη, ωστόσο δεν θα μείνει στο… δρόμο.

Όπως είχε γράψει το US Weekly το 2013, η περιουσία ύψους 43 εκατομμυρίων δολαρίων του Χιου Χέφνερ θα μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά του, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, καθώς και μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που στήριζε ο ιδρυτής του Playboy.

Όταν ο γάμος ακυρώθηκε και η Κρίσταλ ντρόπιασε δημόσια τον Χέφνερ

Η Χάρις και ο Χιου Χέφνερ ήταν προγραμματισμένο να παντρευτούν το 2011, ωστόσο η ίδια ακύρωσε τον γάμο. Πάνω από 300 επισκέπτες είχαν ειδοποιηθεί να μην παραστούν στην τελετή, πέντε μέρες πριν τον γάμο. Μάλιστα, το μοντέλο είχε ντροπιάσει δημόσια τον σύζυγο της λέγοντας πως έκαναν σεξ μια φορά και διήρκησε δύο δευτερόλεπτα!

Το ζευγάρι τα ξαναβρήκε το 2012 με τον Χέφνερ να δηλώνει πως θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την Κρίσταλ και δεν έχει καμία σημασία η διαφορά ηλικίας. «Η δραματική διαφορά ηλικίας μεταξύ της Κρίσταλ κι εμένα πραγματικά δεν έχει σημασία. Όσος χρόνος μου έχει απομείνει, θέλω να τον περάσουμε μαζί», είχε γράψει τότε στο Twitter.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν και η Κρίσταλ δήλωνε «ενθουσιασμένη και πολύ ευτυχισμένη».

reader.gr