Αγωγή πολλών χιλιάδων ευρώ του Βρυώνη στον Ρώμα (BINTEO)

του Γιάννη Ταξίδη

Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός είχε συμφωνήσει με τον τηλεοπτικό σταθμό EPSILON και ήταν έτοιμος για ένα δυναμικό τηλεοπτικό Comeback, μέσα από την σειρά «Του κακού πεθερού».

Μπορεί το τηλεοπτικό trailer της σειράς να προβάλλονταν για αρκετούς μήνες, ωστόσο, η σειρά δεν βγήκε ποτέ, ενώ δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από το κανάλι για τους λόγους που η συγκεκριμένη σειρά επέστρεψε στα συρτάρια του καναλιού.

Το μόνο που είχε γίνει γνωστό, είναι πως ο σεναριογράφος – ηθοποιός επέστρεψε την προκαταβολή που του είχαν δώσει, καθώς η τηλεοπτική σειρά δεν βγήκε ποτέ στον αέρα. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του mediamagazine.gr ο Φίλιππος Βρυώνης κατέθεσε αγωγή πολλών χιλιάδων ευρώ κατά του Χάρη Ρώμα, για διαφυγόντα κέρδη.

Το mediamagazine.gr επικοινώνησε με τον Χάρη Ρώμα, ο όποιος δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα. Είναι γνωστό πως, σε τέτοιες δικαστικές διαμάχες, οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν μπορούν αναφερθούν στο περιστατικό πριν τελεσιδικήσει, καθώς υψηλές ρήτρες το απαγορεύουν ρητά.

Όλα δείχνουν, πως οι δύο πλευρές αναμένεται να βρεθούν στις δικαστικές αίθουσες, προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

mediamagazine.gr